Кислород (O2)

СОЛ произведува и продава кислород со различна средна чистина, во зависност од употребата и барањата на клиентите.

Контактирајте не за да го откриете најдоброто решение за вас.

Име на производот

Чистота

Компримиран кислород ≥ 99.9999%  (6.0)
Компримиран кислород за прехрамбена индустрија E948  ≥ 99.5%    (2.5)
Течен кислород ≥ 99.5%    (2.5)
Стандардни мешавини
Мешавина кислород – аргон   Од ppb до
99.5%
Повеќекомпонентни стандардни мешавини 
Мешавина кислород – аргон – јаглерод диоксид   Од ppb до
99.5%
Мешавина кислород – аргон – хелиум  
Специјални мешавини
На ваше барање, СОЛ може да обезбеди специјални мешавини со различна содржина на кислород. Контактирајте не за мешавината која Вам Ви е потребна! Од ppb до
99.9999%

Податоци за безбедност

Технологии
Услуги
Сектори на употреба
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на