Испратете ја вашата кратка биографија

Доколку сте заинтересирани за нашата групација и би сакале да работите кај нас, испратете ја вашата апликација користејќи го дадениот формулар или пак на следната e-mail адреса tgs@tgs.com.mk.

Приватност: