Храна & пијалаци

Готови јадења

Постојано подобрување на карактеристиките на производите и услугите, помагање на клиентите при имплементацијата на технологиите и специјализирана техничка помош. Тоа е она што СОЛ им го нуди на субјектите од овој сектор, со што им помага во развојот на нивните активности.

Готови јадења
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на