Производство на метали

Производство на цемент

Соодветната употреба на технички гасови и воведувањето на иновативни технологии кои ги нуди СОЛ им овозможува на компаниите од овој сектор да имаат значителна заштеда на енергија при оптимални работни услови.

Sol default
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на