Нафта и гас

Постројки и опрема

Постојано подобрување на карактеристиките на производите и услугите, помагање на клиентите при имплементацијата на технологиите, специјализирана техничка помош: тоа е она што СОЛ им нуди на субјектите од овој сектор со што им помага во развојот на нивните активности.

Sol default
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на