Производство на метали

Работа со благородни метали

Благодарение на искуството во различните технолошки апликации кои се развиени за овој сектор, СОЛ може да понуди иновативни и ефикасни решенија, како и сертифицирани гасови и услуги дизајнирани за да ги задоволат потребите на клиентите.

Работа со благородни метали
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на