Нафта и гас

Рафинирање на нафта

Гасови со сертифицирана чистина, услуги, апликации и специфични технологии, сето ова ја сочинува понудата на СОЛ за субјектите од овој сектор.

Рафинирање на нафта
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на