Производство на метали

Кован челик

Соодветната употреба на технички гасови и воведувањето на иновативни технологии кои ги нуди СОЛ им овозможува на компаниите од овој сектор да имаат значителна заштеда на енергија при оптимални работни услови.

Кован челик
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на