Ацетилен АД (C2H2)

СОЛ произведува и продава ацетилен со различна средна чистота, во зависност од употребата и барањата на клиентите.

Контактирајте не за да го откриете најдоброто решение за вас. 

Име на производот 

Чистота

Индустриски растворен ацетилен ≥ 98%
Чист растворен ацетилен ≥ 99.6%    (2.6)
Стандардни мешавини
Мешавини на гасови со ацетилен и азот  Од ppm до
98%
Специјални мешавини
На ваше барање, СОЛ може да обезбеди специјални мешавини со различна содржина на ацетилен.

Контактирајте не за информации за мешавината која Вам Ви е потребна!

Од ppm до
99.6%

Податоци за безбедност

Технологии
Сектори на употреба
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на