Обработка на метали

Ласерско заварување

Палетата на производи и услуги кои ги нуди СОЛ за технолошки напредниот заварувачки пазар, вклучувајќи го и автомобилскиот сектор, вклучува решенија за ласерско заварување врз основа на најсоодветната комбинација извор-постројка-гас, специјално дизајнирани за конкретните барања на секој клиент.

СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на