Нафта и гас

Бушење во вода

Основата за решенијата кои СОЛ ги разви за овој сектор се загарантирани карактеристики и квалитет на производите, апаратурата и технологиите кои ги нуди, вклучувајќи и сигурни услуги.

Бушење во вода
СОЛ за индустрија
Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на