СОЛ за здравствената индустрија

Клеопатра

Клеопатра е едноставна, но сигурна и прецизна алатка за управување со боците со гас, од моментот кога се доставуваат до болницата до моментот кога се враќаат празни. Преку читање на бар-кодовите и со други едноставни подесувања, секое движење се следи во детали и фармацевтот или друго одговорно лице може да има детални извештаи за „историјата" на секој сад, трендовите на потрошувачка и други информации, благодарение на софтверот инсталиран на компјутерот којшто е поврзан преку интерфејс со терминалот за читање бар-кодови преку УСБ конекција.

СОЛ за здравствената индустрија
Сакате нешто да пријавите? Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на