СОЛ за здравствената индустрија

Биоиспорака

Услуга за третирање биолошки примероци и нивен транспорт во рамки на здравствената организација или меѓу различни и далечни организации. Секое движење е проследено со внимателно осмислување на оптималните услови за транспорт, со цел примероците да стигнат до својата дестинација непроменети. Достапни се бројни технолошки решенија за различен опсег на температури и движење.

Сектори на употреба

СОЛ за здравствената индустрија
Сакате нешто да пријавите? Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на