СОЛ за здравствената индустрија

Аутсорсинг

СОЛ ги става на располагање сите криобиолошки соби во сопственост на групацијата, распространети низ цела Италија и сертифицирани како медицински уреди, заверени и потврдени апарати и квалификуван оперативен персонал кој менаџира со целиот „ладен ланец“, моделиран за организациите кои работат веќе со години и се одобрени од страна на италијанскиот национален центар за трансплантација.

Сектори на употреба

СОЛ за здравствената индустрија
Сакате нешто да пријавите? Потребни ви се повеќе информации?
Контактирајте не на